Honden (GPS) speurtocht

De Honden GPS- speurtocht is een unieke activiteit om geheel zelfstandig met jouw hond te ondernemen. Hartstikke handig natuurlijk omdat je kan gaan wanneer het jou uitkomt en kan meenemen wie jij wilt.

De GPS-tocht is een leuke speurtocht door het Leeuwarderbos in Leeuwarden. Tijdens deze tocht doe je samen met jouw hond puzzel-, snuffel-, en andere leuke spelletjes terwijl jullie zoeken naar de juiste weg.

Met deze unieke ‘Honden GPS- speurtocht’ wordt het uitlaten van jouw hond nóg leuker!


De GPS-tocht is geschikt voor groepen (maximaal 6 honden), gezinnen of alleen samen met jouw hond.
Tijdens de tocht, die gemiddeld tussen de 2 tot 2.5 uur duurt, voer je opdrachten uit met onder meer puzzels, leuke zoekobjecten en nog veel meer. Als jullie de juiste weg in één keer vinden, lopen jullie ongeveer 5 kilometer.

De benodigde spullen zitten allemaal in de rugzak die vooraf opgehaald wordt bij DoggyDoe. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor de tocht. Neem wel zelf snoepjes mee voor jouw hond.
Het zoeken van de weg wordt gedaan door middel een GPS-apparaat (zit in de rugzak) en een speciaal ontwikkelde app met de nodige coördinaten en opdrachten.

Unieke activiteit in Leeuwarden voor jou en jouw hond.

Het enige wat je zelf nodig hebt is een Android telefoon of iemand die deze ter beschikking stelt. Vergeet natuurlijk de snoepjes voor je hond niet!

Enthousiast geworden? En sta je te springen om de Honden GPS- speurtocht te wandelen? Geef je dan op via het aanmeldformulier en vermeld dat het om de GPS- tocht gaat. Er kan dan een ophaal- en terugbreng- moment voor de rugzak(ken) worden ingepland.

Investering: €10,- per hond-eigenaar combinatie. Borg: €35,- (retour bij inleveren rugzak).

Resultaat: een unieke activiteit en een memorabele ervaring.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by