Hondenfeestje

Het Hondenfeestje, voor de jarige viervoeter!

De meeste mensen vieren ieder jaar hun eigen verjaardag. De verjaardag van de hond wordt vaak over geslagen. Toch gek, want veel mensen hun viervoetige vriend heel belangrijk. Het is dus tijd om hier verandering in te brengen.

Is uw hond jarig of wilt u ‘gewoon’ een feestje vieren met uw hond, dan is het Hondenfeestje iets voor u.

Tijdens deze workshop, is het feest! Verschillende denkspellen, snuffelspelen en andere (te)gekke activiteiten. Samen ontdekken, spelen en plezier beleven zijn de begrippen die helemaal passen bij Hondenfeestje. Naast aspecten Is het feestje natuurlijk ook heel lekker! Uw hond zal genieten van alle (verantwoorde) traktaties.

Voor iedereen een hondenfeestje!!!

Voor uw hond en hondenvriendjes
Plezier is nog leuker als het wordt gedeeld. Hierom zijn hondenvriendjes van uw hond welkom. DoggyDoe zorgt gegarandeerd voor speelplezier. De honden krijgen op maat activiteiten aangeboden. Samen met hun baas gaan de honden bezig met snuffelen, spelen en puzzelen. Het feestje wordt aangeboden voor maximaal vijf honden. Omdat de activiteiten per hond op maat worden aangeboden hoeven de honden niet dezelfde leeftijd of ervaring te hebben. Hierdoor is het voor iedere hond feest!

Voor uw hond alleen
Alleen met  uw hond een feestje bouwen, zodat jullie samen plezier beleven! Onder begeleiding kunnen u en uw hond verschillende spellen doen. Het privé Hondenfeestje duurt 60 minuten. U krijgt leuke tips mee waardoor u thuis, na het hondenfeestje, nog kan genieten.

Een feestje plannen dit kan! Meld uw hond aan via het aanmeldformulier. Moet het feestje gepland worden op een specifieke datum? Neem dan zo vroeg mogelijk al contact op, het zou zonde zijn als de agenda dan al vol gepland zou zijn.

 

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by