Hondenfeestje

Het Hondenfeestje voor de jarige viervoeter!

De meeste mensen vieren ieder jaar hun eigen verjaardag. De verjaardag van de hond wordt vaak overgeslagen. Toch gek want veel mensen vinden hun viervoetige vriend heel belangrijk. Het is dus tijd om hier verandering in te brengen.

Is jouw hond jarig of wil je ‘gewoon’ een feestje vieren met jouw hond? Dan is het Hondenfeestje iets voor jullie!

Tijdens deze workshop is het feest! Verschillende hersenwerkjes, snuffelspellen en andere (te) gekke activiteiten. Samen ontdekken, spelen en plezier beleven zijn de begrippen die helemaal passen bij Hondenfeestje. Naast deze aspecten is het feestje natuurlijk ook heel lekker! Jouw hond zal genieten van alle (verantwoorde) traktaties.

Voor iedere hond een hondenfeestje!!!

Voor jullie alleen, of met hondenvriendjes
Plezier is nog leuker als het wordt gedeeld. Hierom zijn hondenvriendjes van jouw hond ook welkom. DoggyDoe zorgt gegarandeerd voor speelplezier. De honden krijgen op maat activiteiten aangeboden. Samen met hun baas gaan de honden bezig met snuffelen, spelen en puzzelen. Omdat de activiteiten per hond op maat worden aangeboden hoeven de honden niet dezelfde leeftijd of ervaring te hebben. Hierdoor is het voor iedere hond feest!

Alleen met jouw hond een feestje bouwen zodat jullie samen plezier beleven! Onder begeleiding kunnen u en uw hond verschillende spellen doen. Het privé Hondenfeestje duurt 60 minuten. U krijgt leuke tips mee waardoor u thuis, na het hondenfeestje, nog kan genieten.

Een feestje plannen: dat kan! Moet het feestje gepland worden op een specifieke datum? Neem dan zo vroeg mogelijk contact op, het zou zonde zijn als de agenda dan al vol gepland zou zijn.

 

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by