Hondenfeestje

Is uw hond jarig of wilt u ‘gewoon’ een feestje vieren met uw hond, dan is het ‘Hondenfeestje’ iets voor u. Tijdens deze workshop die met één of meerdere honden gedaan kan worden, komt DoggyDoe bij u thuis. Er worden verschillende denk- en snuffelspelletjes aangeboden. Samen ontdekken, spelen, plezier beleven en ontwikkelen zijn de begrippen van het ‘Hondenfeestje‘. Naast deze aspecten kan het ‘Hondenfeestje’ ook worden ingezet om de concentratie, beheersing en het zelf- denkend- vermogen van de hond te verhogen.

Voor elke hond een feestje!!!

Voor uw hond en hondenvriendjes
Wilt u een leuke activiteit organiseren voor uw hond en zijn/haar hondenvriendjes, organiseer dan het ‘Hondenfeestje’. DoggyDoe zorgt voor gegarandeerd speelplezier. De honden krijgen op maat activiteiten aangeboden. Samen met hun baas gaan de honden bezig met snuffelen, spelen, denken en puzzelen. Het feestje wordt aangeboden voor maximaal vijf honden. Omdat de activiteiten per hond op maat worden aangeboden hoeven de honden niet dezelfde leeftijd of ervaring te hebben. Hierdoor is het voor elke hond feest!

Voor uw hond alleen
Alleen met  uw hond een feestje bouwen, zodat jullie samen pret hebben. U beleeft een feestje voor uw hond en uzelf!! Onder begeleiding worden er verschillende spellen aangeboden. Het privé Hondenfeestje duurt ongeveer een uur. Tijdens dit uur wordt er aandacht besteed aan de opbouw en uitvoering van activiteiten. Ook wordt gekeken naar wat belangrijk is voor uw hond tijdens het spelen. U krijgt bruikbare tips waar u en uw hond ook na het ‘Hondenfeestje’ nog van kunnen na genieten.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by