Agenda

Inschrijven of eerst een kennismaking? Dit zijn de mogelijkheden:

Wilt u deelnemen aan een cursus of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het volgen tot les? In de agenda ziet u de mogelijkheden. Wilt u liever privé les volgen, neem dan contact op. Data en tijden worden dan in overleg ingepland, zodat óók met een volle agenda mogelijk is om les te volgen.

De agenda

:|: Cursus

In de agenda staan de startdata van de groepslessen. De opvolgende lessen vinden wekelijks plaats, zelfde dagen en tijden (tenzij anders is aangegeven). Let bij aanmelden op dat jullie ook de opvolgende weken tijd voor de training hebben. Inhalen en/of verschuiven is vanwege de lesopzet niet mogelijk.

:|: Instroom cursus

In de agenda staan de les momenten vermeldt. Wanneer je start, is afhankelijk van jouw voorkeursdatum (indien er nog plek is). Op deze manier kan je direct starten met de cursus. De opvolgende lessen zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd. Geef bij de aanmelding aan welke voorkeursstartdatum er is.

:|: Strippenkaart

Het werken met strippenkaarten is een nieuw concept binnen DoggyDoe. Bij deze les vorm is het mogelijk om ‘gewoon’ lekker bezig te blijven en de trainingen flexibeler te plannen. In de agenda staan de les momenten. Hiervoor kan u zich momenteel inschrijven per aanmeldformulier.

*Let op: Het kan zijn dat recente veranderingen nog niet zijn weergegeven in het rooster. Er volgt altijd een cursus bevestigingsmail binnen 2 werkdagen na aanmelding.

Feestdagen en vakanties

Tijdens vrije feestdagen, vervallen de lessen. Deze lessen schuiven een week door. In vakanties gaan de lessen door.

Zomervakantie

Puppylessen: 1 augustus t/m 7 augustus wordt er geen les gegeven.

Strippenkaarten: worden 1 augustus t/m 21 augustus stop gezet.

Kennismaking

Opzoek naar een geschikte honden training? Maar u weet nog niet of het volgen van een cursus bij DoggyDoe iets voor u en uw hond is? Vraag nu een kennismaking aan. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en te ervaren of een cursus iets voor u en uw hond is.

De kennismaking is individueel en duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens de kennismaking heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en kan er goed ingeschat worden welk aanbod er past bij u en uw hond. Is de kennismaking bevallen en wilt u mee doen aan een cursus, kunt u zich hierna inschrijven. De kosten van de kennismaking zijn € 15,-.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by