Leerzame en waardevolle privéles

Onze hond van een dik jaar oud vertoonde gedrag dat we niet goed konden plaatsen. Zijn gedrag werd steeds meer dominant en het vertrouwen in onze hond raakten we kwijt. De wandelingen met de hond gingen ook steeds moeizamer omdat er af en toe incidenten waren met andere honden. Via familie kwam ik bij Selma van DoggyDoe terecht.

Tijdens een privéles gaf Selma mij inzichten in het gedrag van de hond en liet zij zien hoe ik dit heel gemakkelijk kon corrigeren. Ook hebben we een wandeling buiten gemaakt, omdat daar de meeste problemen voorkwamen, en gaf Selma mij hier handige makkelijke tips om weer een prettige wandeling met de hond te kunnen maken.
We zijn na de privéles aan de slag gegaan en we hebben zoveel baat bij Selma haar adviezen gehad dat we ook echt aan deze ene les genoeg hadden. Het vertrouwen in onze hond is terug en we hebben weer fijne wandelingen. Het waren echt maar kleine aanpassingen en de tips waren ook niet moeilijk om toe te passen.

Ik kan iedereen aanraden die even niet weet wat zijn of haar hond bedoelt en hierin vastloopt een les te nemen om zo betere inzichten in de hond te krijgen. Voor ons was de les erg leerzaam en waardevol.

Kim Bosma ~ Rover

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by