Fun cursussen

Agility, Hoopers, Detectie, Balans en Coördinatie, allemaal ‘fun’ activiteiten die je met jouw viervoetige vriend kan ondernemen. De meeste mensen hebben een hond als maatje. Samen plezier beleven is dan wat je graag wilt. Hierom is er een groot aanbod van zogenoemde ‘Fun Cursussen’.

Niet omdat het moet… maar omdat het kan! Omdat met je hond bezig zijn, leuk is!

Wil je werken aan jullie band en samen plezier hebben terwijl je daar mee bezig bent, dan is een fun cursus een geschikte keuze. Er is een groot aanbod gericht op verschillende facetten. Zo kan je tijdens de fun ook nog werken aan het vergroten van (zelf)vertrouwen, concentratie en focus. Of richt je meer op jouw trainingskills waardoor je jouw hond nóg beter kan begeleiden. Van speurneus tot sporter, er is voor iedere hond en baas wel wat leuks te doen.

Fun cursussen in verschillende lesvormen

Om er voor te zorgen dat je (wekelijks) kan blijven doortrainen met jouw hond, zijn er verschillende lesvormen. Kies uit wat bij jullie past.

:|: Cursus: Sport & Spel, Detectie(basis), Balans, Beweging en Beleving

Deze cursussen starten en eindigen op een vast moment. Startmomenten kan je terugvinden in de agenda. De opvolgende lessen vinden wekelijks plaats, zelfde dagen en tijden (tenzij anders is aangegeven).

:|: Instroom cursus: Detectie vervolg

Wanneer je start is afhankelijk van wanneer je jullie aanmeldt. In dezelfde groep kunnen verschillende andere honden zitten die allemaal op hun eigen niveau werken. Heel leuk om ook met elkaar mee te kijken en van elkaar te leren. De opvolgende lessen zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd. Geef bij de aanmelding aan welke voorkeursstartdatum jij hebt.

:|: Strippenkaart: Games & Mind, Body & Brain

Het werken met strippenkaarten is een nieuw concept binnen DoggyDoe. Bij deze lesvorm is het mogelijk om ‘gewoon’ lekker bezig te blijven en de trainingen flexibeler te plannen. Doordat de planning wat flexibeler is kan de groepssamenstelling ook wijzigen. Deze vorm is heel fijn voor baasjes en honden die op lange termijn lekker (wekelijks) met elkaar bezig blijven.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by