Hoopers

Hoopers is een van de nieuwere hondensporten in Nederland. Ondanks dat het nieuw is groeit de sport ontzettend snel. Dit heeft natuurlijk een reden, Hoopers is namelijk super leuk om te doen!

Daarbij komt dat deze hondensport geschikt is voor iedere hond. Of je nu een jonge, oude, drukke, rustige, onzekere, grote of kleine hond hebt: Hoopers is geschikt voor elke hond (en baas)!

Hoopers is geschikt voor iedere hond en baas!

De sport Hoopers bestaat uit het lopen van een parcours met hoops, tunnels, tonnen en hekjes. Je hond loopt het parcours en het is jouw taak om hem zo goed mogelijk te sturen! In het parcours wordt de hond op afstand gestuurd door de baas, om deze reden is de sport ook geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Door middel van lichaamstaal en stem wordt de hond door het parcours gestuurd. Hoe beter de samenwerking, hoe beter je parcours gaat! In de Hoopers cursus bouwen we dit stap voor stap op door o.a. de onderdelen van het parcours aan te leren, te trainen op motivatie en communicatie en te leren je hond te sturen (ook op afstand!). De focus ligt op samenwerking tussen jou en je hond en het trainen op zelfvertrouwen.

Hoopers zorgt voor zowel geestelijke als lichamelijk inspanning en is een ontzettend leuke sport! Het is een goede voorbereiding voor verschillende andere hondensporten zoals bijvoorbeeld behendigheid. Een super fijne sport voor oudere honden die het wat rustiger aan moeten doen en bijvoorbeeld uit de wedstrijdsport komen. Er zitten geen sprongen in het parcours, waardoor de fysieke belasting van de hond minimaal is. Parcoursen en oefeningen kunnen altijd aangepast worden aan eventuele beperkingen van de hond.

Mee doen: Hoopers (beginners)?!

Wil je de basis van de hoopers leren? Doe dan mee met de vaste beginnerscursus. Check voor mogelijkheid tot deelname de agenda hieronder. Wil je een plekje reserveren, schrijf jouw hond dan in via jullie eigen account.

De beschikbaarheid is up-to-date. Je kan dus direct zien wanneer jullie terecht kunnen. Staat er geen datum in het overzicht? Helaas staat er dan (nog) niks gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden van de planning? Stuur dan een mailtje.

Strippenkaart

Hebben jij en jouw hond de basis al onder de knie? Dan kunnen jullie mee doen aan de strippenkaart lessen. Hierbij zullen we meer parcoursen gaan lopen, deze uitbreiden en technieken verzwaren. Het aanschaffen van een strippenkaart werkt net even anders… De strippenkaart is namelijk bedacht zodat jijzelf, net even flexibeler, jouw lessen kan inplannen. Wil je graag mee doen? Aanmelden kan op de volgende manier:

  • Je logt in bij jouw account (of maakt deze eerst aan).
  • Je klikt via het menu op de optie ‘Stippenkaart kopen’.
  • Selecteer welke strippenkaart je wilt kopen (soort lessen) en hoeveelheid lessen (5 of 10 lessen).
  • Betaal de door jouw gekozen strippenkaart.
  • Hierna ontvang je een bevestiging, als je deze hebt ontvangen kan je jouw lesdata selecteren.

Gelukt? Jullie kunnen starten met de lessen! Lukt het niet of heb je nog vragen? Neem dan even contact op.

Agenda Hoopers

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by