Sport en Spel

Sport en Spel is een echte ‘funcursus’ geschikt voor honden vanaf 6 maanden die samen met hun baas actie willen ondernemen. De activiteiten worden afgestemd op de mogelijkheden van de hond/eigenaar-combinatie. Hierdoor kunnen honden en eigenaren die lichamelijk niet alles even goed kunnen, toch mee doen.

Wat gaan we doen:

Tijdens de cursus komen elementen van een aantal hondensporten naar voren. Zo komen er tijdens de lessen onder andere agility-, detectie-, hooper-, treibball- en TrickDogoefeningen langs. Elke hond heeft behoefte beweging en mentale uitdaging. In de cursus ‘sport en spel’ wordt aan beide behoeften aandacht geschonken. Tijdens de cursus wordt er gewerkt aan het verbeteren van de conditie door verschillende activiteiten te herhalen. Maar de hond wordt ook uitgedaagd om zelf na te denken. Deze mentale uitdaging kan geïntegreerd zijn in de lichamelijke activiteiten, maar ook ingezet worden als rustmoment. De cursus is afwisselend en hierdoor geschikt voor zowel de denkers als de doeners onder de honden en hun baasjes.

Wil je liever de cursus privé volgen, dit kan! Jij en jouw hond kunnen privé optimaal genieten van alle aandacht en tijd. Heeft jouw hond bijvoorbeeld moeite met de aanwezigheid van andere honden? Dan is zijn de privélessen een goede optie.

Kenmerk:

Team- sport
Binnen deze funcursus werken hond en eigenaar samen. Samen worden zij uitgedaagd waardoor de hond/eigenaar relatie versterkt wordt. Dat is goed te merken tijdens de lessen, maar ook thuis in het dagelijks leven zal dit invloed hebben.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by