TrickDog

Wordt jouw hond de volgende TrickDog Kampioen? Til je hondentraining naar een hoger niveau en volg de TrickDog cursus waarin je 21 verschillende gave trucs leert in groepslessen van 7 weken! Er zijn totaal vier levels, dus dat zijn behoorlijk wat trucs. De trucs zijn voor jong en oud, klein en groot (hond). De oefeningen kunnen aangepast worden aan de hond en eigenaar.

TrickDog méér dan gave trucs!

Of je nu graag passieve trucs wilt leren zoals ‘pootjes op’ of ‘hoofd laag’, actieve trucs zoals de ‘Rebound’ en de ‘Foot stall’ of denktrucs zoals ‘3-op-een-rij’ en ‘welke is het’? we hebben voor iedereen wat wils! Deze TrickDog trainingen zijn niet alleen voor mensen die alleen trucs willen trainen. Het trainen van trucs is ook ontzettend goed voor het zelfvertrouwen van je hond, het vertrouwen dat je hond in jou als mens en trainer heeft en de band die je hebt met je hond. Daarnaast verbetert het trainen van trucs de communicatie tussen jou en je hond ontzettend, waardoor de interactie met je hond fijner wordt! Naast het leren van trucs gaan we aan de slag met een aantal verschillende methoden om je hond een truc te leren. Meerdere wegen leiden immers naar Rome én elke hond/baas combinatie is anders.

Aan het einde van de cursus krijg je de gratis extra mogelijkheid mij een aantal trucs te demonstreren om je internationale Trickdog Novice titel te halen (AKC geaccrediteerd)! (Niet in de cursusprijs inbegrepen). Dit mag direct aan het einde van je pakket, maar ook precies wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent.

Let op: Momenteel wordt deze cursus alleen privé aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden.

Over de instructeur

Deanna Schelwald: Van jongs af aan ben ik gek geweest op TrickDog & Canine freestyle training. Op 11- jarige leeftijd kreeg ik toch heel wat voor elkaar met mijn koppige beagle en inmiddels ben ik met mijn beide honden onder andere Internationaal Trickdog Kampioen! In 2020 heb ik mij officieel internationaal laten certificeren als TrickDog instructeur om mijn kennis, passie en ervaring met jullie te kunnen delen en er zeker van te zijn dat ik zo up-to-date en geïnformeerd mogelijk ben op het gebied van TrickDog Training.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by