Privébegeleiding

Privébegeleiding is geschikt voor honden die samen met hun eigenaar individueel aan willen trainen. Het aantal lessen dat genomen wordt staat niet vast en wordt afgestemd op de vraag (het probleem). Vaak zijn één of twee lessen voldoende om u en uw hond handvatten te geven zodat u verder kunt.

Wat gaan we doen:

U wilt werken aan een specifiek probleem, bijvoorbeeld: trekken aan de lijn, het binnenlaten van bezoek, uitvallen naar andere honden of blaffen in huis. Dan plant u een les privébegeleiding. Leren is een proces, hierom kan het fijn zijn om meerdere lessen te plannen. Zo krijgt u begeleiding van het begin tot het eind van het proces.

Hoe de training wordt ingevuld is afhankelijk van uw vraag. Wilt u werken aan een specifiek probleem waar u bijvoorbeeld thuis tegen aan loopt? Dan worden de lessen en activiteiten hierop ingericht. Zo kunnen de lessen bijvoorbeeld bij u thuis plaatsvinden, op straat of kan er juist worden geoefend in een prikkelvrije omgeving. Vooraf wordt besproken wat u en uw hond willen bereiken. Als de vraag duidelijk is, kunnen we aan de slag!

Kenmerk:

Hond en eigenaar
In alle cursussen wordt gekeken naar de hond-­eigenaar-­combinatie, en worden de activiteiten hierop aangepast. Tijdens de privébegeleiding gaat dit nog een stapje verder, de activiteiten worden  op maat gemaakt en aangeboden voor u en uw hond.

De trainingen kunnen op de locatie van DoggyDoe gegeven worden. Maar ook komt DoggyDoe graag bij u thuis. Juist problemen waar u thuis tegenaan loopt kunnen tijdens de privébegeleiding geoefend worden. Bijvoorbeeld het omgaan met de katten, op bekend terrein lopen, het alleen laten van uw hond en nog veel meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by