Privé begeleiding

Privé begeleiding is geschikt voor honden die samen met hun eigenaar individueel willen trainen. Het aantal lessen dat genomen wordt staat niet vast en wordt afgestemd op de vraag (het probleem). Vaak zijn één of twee lessen voldoende om u en uw hond handvatten te geven zodat u verder kunt.

Wat gaan we doen:

Jij wilt werken aan een specifiek probleem, bijvoorbeeld: trekken aan de lijn, het binnenlaten van bezoek, uitvallen naar andere honden of blaffen in huis. Plan dan een les privé begeleiding. Leren is een proces, hierom kan het fijn zijn om meerdere lessen te plannen. Zo krijgt je begeleiding van het begin tot het eind van het proces.

Hoe de training wordt ingevuld is afhankelijk van de vraag. Wil je werken aan een specifiek probleem waar jullie bijvoorbeeld thuis tegen aan loopt? Dan worden de lessen en activiteiten hierop ingericht. Zo kunnen de lessen bijvoorbeeld aan huis plaatsvinden, op straat of kan er juist worden geoefend in een prikkelvrije omgeving. Vooraf wordt besproken wat jullie willen en kunnen bereiken. Als de vraag duidelijk is, gaan we aan de slag!

Kenmerk:

Hond en eigenaar
In alle cursussen wordt gekeken naar de hond-­eigenaar-­combinatie, en worden de activiteiten hierop aangepast. Tijdens de privé begeleiding gaat dit nog een stapje verder, de activiteiten worden op maat gemaakt en aangeboden voor jou en jouw hond.

De trainingen kunnen op de locatie van DoggyDoe gegeven worden. Maar ook komt DoggyDoe graag bij jullie thuis. Juist problemen waar jullie thuis tegenaan loopt kunnen tijdens de privé begeleiding geoefend worden. Bijvoorbeeld het omgaan met de katten, op bekend terrein lopen, het alleen laten van jouw hond en nog veel meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by