Privétraining

De privétrainingen zijn voor honden met hun eigenaar die om wat voor reden dan ook niet kunnen en of willen meedoen in een groep. Het aantal lessen dat genomen wordt staat niet vast. Hier is het ook mogelijk om eenmalige een les te doen. Wilt u werken aan een specifiek probleem: bijvoorbeeld angst, trekken aan de lijn, of uitvallen naar andere honden. Dan is het aan te raden om meerdere lessen te plannen. Leren is namelijk een proces. Tijdens het proces wat u en uw hond doorlopen is het aan te raden om de begeleiding aan te houden.

Wat gaan we doen:

Hoe de training wordt ingevuld is afhankelijk van uw vraag. Wilt u werken aan een specifiek probleem waar u bijvoorbeeld thuis tegen aan loopt? Dan worden de lessen en activiteiten hierop ingericht. Zo kunnen de lessen bijvoorbeeld bij u thuis plaatsvinden. Of kan er juist worden geoefend in een prikkelvrije omgeving. Vooraf wordt er besproken wat u en uw hond willen bereiken. Als de vraag duidelijk is, kan er aan de slag gegaan worden.

Kenmerk:

Hond en eigenaar
In alle cursussen wordt gekeken naar de hond-­eigenaar-­combinatie, en worden de activiteiten hierop aangepast. In de privétraining gaat dit nog een stapje verder, de activiteiten worden  op maat gemaakt/aangeboden voor u en uw hond.

De trainingen kunnen op de locatie van DoggyDoe gegeven worden. Maar ook komt DoggyDoe graag bij u thuis. Juist problemen waar u thuis tegenaan loopt kunnen tijdens de privétraining geoefend worden. Bijvoorbeeld het binnen laten van bezoek, het langs een bepaalde plek lopen, het alleen laten van uw hond en nog veel meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by