Hondentraining Leeuwarden

Opzoek naar een hondentraining in Leeuwarden: de keuze is reuze. Maar… Is dit ook wat bij u en uw hond past? En hoe weet u nu zeker of er kwaliteit geleverd wordt? Dit zijn belangrijke vragen als u opzoek gaat naar een geschikte hondentraining.

U bent opzoek naar een hondentraining in Leeuwarden die bij u past.

U wilt uw hond graag wat leren en zelf nieuwe inzichten en tips krijgen die u kunt gebruiken tijdens deze training. Natuurlijk is het belangrijk om met plezier te trainen, dan gaat het een stuk gemakkelijker. Er zijn in Leeuwarden meerdere aanbieders te vinden. Maar of deze ook bij u en uw hond passen? Wat maakt DoggyDoe nu anders?

Kwaliteit bij DoggyDoe

Bij DoggyDoe staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door het volgen van opleidingen en nascholing zorgt DoggyDoe voor kennis die up-to-date is. Nieuwe inzichten en technieken binnen het trainen van honden, maar ook van mensen, worden geïntegreerd in de lessen.

Om de kwaliteit te waarborgen is DoggyDoe aangesloten bij de SPPD. Dit is de branchorganisatie voor diergedragsdeskundige.

Persoonlijke aandacht

De groepslessen bij DoggyDoe zijn klein. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor elke eigenaar-hond-combinatie. Oefeningen kunnen op maat worden aangeboden en aangepast. Hierdoor leert u ook echt wat in uw situatie relevant is. Wilt u lessen die echt op uw wensen en die van uw hond zijn afgestemd, dan is er mogelijkheid tot privéles.

Binnen trainingsruimte

Natuurlijk is de trainingsruimte niet prioriteit nummer één als het gaat om een geschikte hondentraining. Toch speelt dit daadwerkelijk een belangrijke rol. De overdekte ruimte zorgt namelijk voor comfort tijdens het trainen. U hoeft hierdoor niet uw pup te leren liggen in het natte gras. De locatie zorgt zelf ook voor een stukje ontspanning voor mens en hond. Hierdoor kunt u zich focussen op de training met uw hond.

Kortom, DoggyDoe biedt een geschikte cursus voor iedere hond en eigenaar. Plezier, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij voorop.

Nog niet helemaal overtuigd? Of wilt u liever eerst kennismaken voordat u zich aanmeldt? Neem dan contact op om een kennismaking in te plannen.

Hondentraining Leeuwarden DoggyDoe
Hondentraining Leeuwarden
DoggyDoe

Ook vanuit: Goutum, Hempens, Lekkum, Swichum, Wirdum, Wytgaard, Friens, Grou, Idaerd, Jirnsum, Reduzum, Warstiens, Warten en Wergea, is DoggyDoe de hondenschool bij u in de buurt

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by