Puppycursus Heerenveen

Vanuit Heerenveen of omstreken opzoek naar een geschikte puppycursus? Kom dan naar DoggyDoe in Leeuwarden.

U bent opzoek naar een puppycursus vanuit Heerenveen.

Een pup in superleuk natuurlijk! Toch hebben kersverse puppyeigenaren meestal vele vragen. Wat kan mijn pup aan? Slaapt mijn pup genoeg? Hoe krijg ik mijn pup het snelst zindelijk? Socialiseren, hoe moet dat precies? Dit zijn veel voorkomende vragen die naar voren komen tijdens de puppycursus.

U bent opzoek naar een puppycursus die bij u en uw pup aansluit. U wilt uw pup graag leren, nieuwe inzichten en tips krijgen, die u kunt gebruiken tijdens de ontwikkeling van uw pup. Natuurlijk is het belangrijk om met plezier met elkaar bezig te zijn, dan gaat het oefenen ook een stuk gemakkelijker.

Puppycursus DoggyDoe Leeuwarden
Puppycursus DoggyDoe

Elke pup is anders. Hierdoor is ook elke benadering en training anders.

Puppycursus is maatwerk. De nadruk tijdens de cursus ligt op het ‘leren’. Dit klinkt net zo breed als dat het is. Voor kleine pups die net bij hun eigenaar zijn, gaat er een hele nieuwe wereld open. De pup is bij zijn/haar moeder en nestgenoten weg en moet ineens mee draaien in de mensenwereld: aan de riem lopen, netjes zitten en niet bijten tijdens het spelen. Een pup moet ‘leren’ hoe zich te gedragen rond om mensen. Hoe mee te draaien, in het misschien wel een druk gezin. Natuurlijk horen er een aantal commando’s bij de puppycursus, maar het leren gaat veel verder dan alleen commando’s. Het gaat om omgangsvormen naar mensen maar ook naar soortgenoten. Het gaat om even alleen thuis kunnen blijven maar ook het mee wandelen aan de lijn is belangrijk. Kortom er komt heel wat kijken bij een pup voor u als kersverse eigenaar. DoggyDoe helpt u hierbij.

Voor iedere pup en eigenaar

Kortom, DoggyDoe biedt een geschikte cursus voor iedere hond en eigenaar. Plezier, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij voorop.

Meer weten over de inhoud van de puppycursus? KLIK DAN HIER.

Nog niet helemaal overtuigd? Meld u dan aan voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles draait u mee met een puppyles. Als de les u bevalt, kunt u zich aanmelden voor de puppycursus. De proefles wordt gerekend als eerste les.

Heerenveen, Akkrum / Nes, Aldeboarn, Bontebok, De Knipe, Gersloot-Polder, Haskerdijke / Nieuwebrug, Jubbega / Hoornsterzwaag, Katlijk, Mildam, Nieuweschoot, Oranjewoud, Oude-/ Nieuwehorne, Oudeschoot, Terband / Tjalleberd / Luinjeberd / Gersloo

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by