Puppycursus Leeuwarden

U bent opzoek naar een puppycursus in Leeuwarden.

Superleuk natuurlijk, een pup in huis! Toch zorgt het krijgen van een puppy vaak ook voor veel vragen? Wat kan ik al doen met mijn pup? Slaapt mijn pup genoeg? Hoe krijg ik mijn pup zindelijk? Socialiseren, hoe moet dat precies? Dit zijn een aantal vragen die regelmatig gesteld worden op de puppycursus.

U bent opzoek naar een puppycursus in Leeuwarden die bij u past. U wilt uw pup graag wat leren en zelf nieuwe inzichten en tips krijgen die u kunt gebruiken tijdens de ontwikkeling. Natuurlijk is het belangrijk om met plezier met elkaar bezig te zijn, dan gaat het oefenen ook een stuk gemakkelijker.

Tijdens de puppycursus bij DoggyDoe in Leeuwarden
Tijdens de puppycursus bij DoggyDoe in Leeuwarden

Puppycursus is maatwerk.

Elke pup is anders. Hierdoor is ook elke benadering en training anders.

De nadruk tijdens de cursus ligt op het ‘leren’. Dit klinkt net zo breed als dat het is. Voor kleine pups die net bij hun eigenaar zijn, gaat er een hele nieuwe wereld open. De pup is bij zijn/haar moeder en nestgenoten weg en moet ineens mee draaien in de mensenwereld: aan de riem lopen, netjes zitten en niet bijten tijdens het spelen. Een pup moet ‘leren’ hoe zich te gedragen rond om mensen. Hoe mee te draaien, in het misschien wel een druk gezin. Natuurlijk horen er een aantal commando’s bij de puppycursus, maar het leren gaat veel verder dan alleen commando’s. Het gaat om omgangsvormen naar mensen maar ook naar soortgenoten. Het gaat om even alleen thuis kunnen blijven maar ook het mee wandelen aan de lijn is belangrijk. Kortom er komt heel wat kijken bij een pup voor u als kersverse eigenaar. DoggyDoe helpt u hierbij.

Kortom, DoggyDoe biedt een geschikte cursus voor iedere hond en eigenaar. Plezier, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij voorop.

Wilt u meer informatie over de inhoud van puppycursus KLIK DAN HIER.

Nog niet helemaal overtuigd? Meld u dan aan voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles draait u mee met een puppyles. Als de les u bevalt, kunt u zich aanmelden voor de puppycursus. De proefles wordt gerekend als eerste les.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by