Hondernisloop

Tijdens de Hondernisloop worden er verschillende gekke, leuke, uitdagende hindernissen aangeboden. Hond en baas nemen samen actief deel aan deze hindernissen. De hindernissen zijn dus niet alleen gericht op de hond maar juist op het samenwerken.

Leuke, gekke, actieve en uitdagende hindernissen voor hond en eigenaar.

Samen tijgeren, een parcours rijden met de hond in een kruiwagen, zaklopen, ringwerpen en een banden loop. Dit zijn enkele onderdelen die gedaan  kunnen worden. Vooraf is nog niet bekend welke onderdelen er aan bod komen, dus  is het elke keer weer spannend wat er gevraagd wordt. Tijdens de Hondernisloop is het belangrijk dat de hindernissen zowel voor hond en baas leuk zijn. De oefeningen worden hierom in stapjes aangeboden. Voor honden die het moeilijk of spannend vinden, worden de activiteiten zo aangepast dat er toch op een plezierige manier gewerkt kan worden. Voor honden die zich makkelijk aanpassen wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd. Zo kan iedereen mee doen op zijn/haar eigen niveau.

Ook voor baasjes die moeite hebben met bepaalde onderdelen kunnen de activiteiten aangepast worden. Als er lichamelijke beperkingen zijn, hoeft dit niet te betekenen dat er niet deelgenomen kan worden aan de Hondernisloop.

Check voor mogelijkheid tot deelname de agenda. Voor beschikbaarheid en aanmeldingen kunt u contact op nemen via het aanmeldformulier.

 

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by