Hondernisloop

Tijdens de hondernisloop worden gekke, leuke, en uitdagende hindernissen aangeboden. Hond en baas nemen samen actief deel het parcours. De hindernissen zijn dus niet alleen gericht op de hond maar juist op het samenwerken. Samen staan jullie sterk!

Hondernisloop: Leuke, gekke, actieve en uitdagende hindernissen voor hond en eigenaar.

~ Onder een zeil door tijgeren. ~Met de hond in een kruiwagen rondrijden. ~ Zaklopen met de hond er naast. ~ Ringwerpen terwijl de hond netjes blijft wachten. ~ Zo snel mogelijk door een banden parcours rennen.

Dit zijn enkele voorbeelden van onderdelen van het parcours die hond en eigenaar samen lopen. Welke onderdelen er aan bod komen is vooraf niet bekend. Hierdoor is het elke keer weer spannend wat er gevraagd gaat worden. Het is belangrijk dat tijdens de Hondernisloop de hindernissen voor zowel hond als baas leuk zijn. Hierom worden de oefeningen in stapjes aangeboden. De activiteiten worden aangepast voor honden die het moeilijk of spannend vinden. Dit verzekerd dat het voor alle honden plezierig is om mee te doen. De moeilijkheidsgraad zal worden verhoogd voor honden die zich makkelijk aanpassen of al meer ervaring hebben. Zo kan iedereen mee doen op eigen niveau.

Indien nodig worden de activiteiten ook aangepast aan baasjes die moeite hebben met bepaalde onderdelen. Zijn er bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen? Dan hoeft dit niet direct te betekenen u niet mee kan doen aan Hondernisloop. Kortom, een leuke activiteit voor iedereen!

Enthousiast geworden? Doe dan mee met de volgende hondernisloop.

Check voor mogelijkheid tot deelname de agenda. Neem voor beschikbaarheid en aanmeldingen contact op via het aanmeldformulier.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by