Kenmerken

– Één verhelderende theorieles (60 minuten).
– Vijf praktijklessen (45 minuten).
– Inclusief clicker + traininstool

Groepslessen -> max. vier honden €210,-

Heb jij altijd al de beste viervoetige hulp in huis willen hebben?

Dan…. is de: Handige Huishoudelijke Hulp Hond cursus helemaal iets voor jou en jouw hond. Tijdens deze fun cursus ga je samen met jouw hond trainen op een aantal: handige, huishoudelijk, hulp ‘taken’. Het is een pittige cursus waarin jouw trainingskils naar een hoger level worden getild.
Samen plezier maken bij het leren staat hierbij voorop!

Deze superleuke en handige oefeningen zijn speciaal bedacht om jouw hond in en rondom huis in te kunnen zetten. Als jullie dit samen onder de knie krijgen, kan je gebruik maken van je eigen viervoetige: Handige Huishoudelijke Hulp Hond.

Let op: deze cursus is niet bedoeld om jouw hond als hulphond in te zetten. Het is een echte fun cursus waarbij jouw trainingskills worden uitgebreid, en vaardigden worden aangeleerd voor plezier en samenwerking.

Je leert jouw hond een aantal vaardigheden, die superhandig zijn in en rondom huis:

  • Het openen en sluiten van laden en deuren.
  • Het pakken en brengen van jouw sleutels.
  • Het pakken en brengen van de afstandsbediening.
  • Opbergen van (honden) speelgoed.

De cursus is gebaseerd op het aanleren van verschillende huishoudelijke taken. In deze oefeningen wordt is er spraken van training opbouw, verschillende (aanleer)methodieken en (intrinsieke) motivatie. Hierom zijn er een aantal randvoorwaarden van toepassing voordat jij en jouw hond kunnen deelnemen.

  • Voor de eigenaar die gemotiveerd is om zijn/haar hond trucjes te leren.
  • i.v.m. de verschillende trucjes, moet de hond bereidt zijn/haar iets in de mond te pakken. Als jouw hond met speeltjes in de mond wil spelen, dan kunnen jullie deelnemen.
  • De hond en eigenaar zijn bekend met de basisgehoorzaamheid.

Wil je mee doen met de Handige Huishoudelijk Hulp Hond cursus. Check voor mogelijkheid tot deelname de agenda hieronder. Wil je een plekje reserveren, schrijf jouw hond dan in via jullie eigen account.

De beschikbaarheid is up-to-date. Je kan dus direct zien wanneer jullie terecht kunnen. Staat er geen datum in het overzicht? Helaas staat er dan (nog) niks gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden van de planning? Stuur dan een mailtje.
Nog niet bekend bij DoggyDoe? Plan dan eerst een kennismaking.