Kennismaking

Plan nu eerst een kennismaking. Super leuk dat je geïnteresseerd bent in het aanbod van DoggyDoe. Als je een pup (8 tot 14 weken) hebt is zijn er twee opties: de puppycursus in de groep of privé… Maar heb je net een herplaatser in huis, of wil je starten met een oudere hond. Dan is het vinden van een juiste cursus nog niet zo vanzelfsprekend.

Hiervoor is de Kennismaking een optie. Tijdens deze 25 minuten, kom jij samen met jouw hond naar DoggyDoe. Jij en jouw hond kunnen dan rondkijken, alvast een beetje wennen en eventuele vragen stellen. Er wordt gekeken naar hoe jouw hond is, wat jouw hond nodig heeft en wat jij graag wilt (bereiken). Afhankelijk hiervan kunnen we in overleg tot een plan van aanpak komen.

Maak kennis met Selma van DoggyDoe: plan een Kennismaking

Bij het inschrijven wordt er een plekje voor jullie gereserveerd in de agenda. Deze tijd zijn jullie dus alleen (privé) aanwezig.

Let op: De kennismaking is geen privéles. Er worden geen trainingsadviezen gegeven en deze alleen is dus niet voldoende bij bijvoorbeeld de Sociale Wandelingen. Deze tijd is echt bedoeld om te kijken of het aanbod van DoggyDoe iets voor jou en jouw hond is en jullie (start) richting uit te stippelen.

25 minuten individuele aandacht en advies. Kosten: €20,-

Kennismaking bij Hondenschool DoggyDoe

Klik hieronder de optie tot de kennismaking open. Via jouw DoggyDoe account plan je jouw eigen moment in.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by