Contact

Opzoek naar een geschikte hondenschool in Leeuwarden en omstreken?

Heeft u net een pup in huis of wilt u training volgen met uw oudere hond? Het is mogelijk bij DoggyDoe, de hondenschool in Leeuwarden dit het net even anders doet. Kleine groepjes en gediplomeerde instructeurs, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit plezier en ontspanning. Onder het motto: Samen plezierig leren…. dat werkt!

DoggyDoe Cursussen & Activiteiten is gevestigd aan de Foeke Sjoerdswei 4 in Leeuwarden. Hier heeft DoggyDoe een binnen trainingslocatie, wat verschillende voordelen heeft. Het is vooral heel fijn om te kunnen trainen zonder prikkels van buitenaf. Een veilige en overzichtelijke trainingsomgeving kan  hierdoor gerealiseerd worden. Hond en eigenaar kunnen zich volledig richten op het leerproces. Hiernaast biedt de indoor locatie de mogelijkheid om altijd, onafhankelijk van het weer te kunnen trainen. Ondanks wind, regen of kou kunnen de lessen altijd doorgaan. Wel zo fijn!

Wilt u een groepsles volgen bij DoggyDoe, kijk dan in de agenda voor de mogelijkheden. Wilt u elders in Friesland les? En/of zou u graag willen dat DoggyDoe bij u thuis komt? Dit kan, neem bijvoorbeeld privéles of stel een eigen groepje samen. Nog niet helemaal zeker van de beste optie? DoggyDoe denkt graag met u mee.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact op of stuur een e-mail, er wordt dan zo snel  mogelijk contact met u opgenomen.

Kijk ook eens op de facebookpagina van DoggyDoe!

Contactgegevens:

Binnen trainingslocatie: Foeke Sjoerdswei 4 in Leeuwarden
Telefoonnummer: 06 – 43 16 90 62
E-mailadres: info@doggydoe.nl

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by