Op zoek naar een geschikte hondenschool in Leeuwarden en omstreken?

Heb je net een pup in huis of wil je graag training volgen met jouw oudere hond? Het is mogelijk bij DoggyDoe. Dé hondenschool in Leeuwarden die het net even anders doet. Er wordt les gegeven in kleine groepjes, door gediplomeerde instructeurs. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit plezier en ontspanning. Onder het motto: Samen plezierig leren…. dat werkt! is er voor iedereen een geschikte cursus.

DoggyDoe Cursussen & Activiteiten is gevestigd aan de James Wattstraat 1.5 in Leeuwarden. Hier heeft DoggyDoe een binnen-trainingslocatie, wat verschillende voordelen heeft. Het is vooral heel fijn om te kunnen trainen zonder prikkels van buitenaf. Een veilige en overzichtelijke trainingsomgeving kan hierdoor gerealiseerd worden. Hond en eigenaar kunnen zich volledig richten op de training en het leerproces. Hiernaast biedt de indoor-trainingslocatie de mogelijkheid om altijd, onafhankelijk van het weer, te kunnen trainen. Dus… ondanks wind, regen of kou kunnen de lessen altijd doorgaan. Wel zo fijn!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Contactgegevens:

Binnen-trainingslocatie: James Wattstraat 1.5, 8912AR  Leeuwarden
Telefoonnummer: 06 – 43 16 90 62
E-mailadres: info@doggydoe.nl

Kijk ook eens op de facebookpagina van DoggyDoe!

Routebeschrijving:

De lessen worden gegeven op de binnenlocatie: James Wattstraat 1.5 in Leeuwarden.  (Lees goed door!)
Parkeren kan op het parkeertrein van ‘De Fabriek’ https://goo.gl/maps/9GVPVKNZ2RNCjdLB7. DoggyDoe is gelegen aan de achterzijde van het gebouw (achter ‘De Wilgenstudio’). Je loopt links langs het gebouw door het eerste hek. Sla hierna rechts af door het tweede hek. Je bent dan bij de ingang. Zie het kaartje.