Kenmerken

– Lessen gericht op sport, spel, actie en fun.
– Geen vast trainingsprogramma (instroom).
– Lessen van 50 minuten.
– Max. 5 deelnemers.


Rittenkaart -> 10 lessen, 50 minuten -> €195,- (Inboeken? Online via DoggyDoe account)
Halve rittenkaart -> 5 lessen, 50 minuten -> €105,- (Inboeken? Stuur een mailtje)

De sport en spel lessen van DoggyDoe! Games & Mind, de naam heeft betrekking op de inhoud van de lessen. Door verschillende onderdelen van spel in te zetten zorgen we voor een (geestelijke) uitdaging.

Heb je verschillende cursussen afgerond en/of wil je ‘gewoon’ lekker met jouw hond (blijven) trainen onder professionele begeleiding? Of wil je graag de regelmaat van elke week les? Dan is de Games & Mind iets voor jou en jouw hond.


De lessen zijn gericht op onderdelen uit verschillende hondensporten. Jullie oefenen met: behendigheid, hoopers, dog dance, treibball. In de lessen staat centraal trainingsopbouw training, trucjes en fun. Door de afwisseling van sport en spel blijven de lessen een uitdaging voor hond en baas!

Honden die recent les hebben gehad bij DoggyDoe kunnen (direct) mee doen. Wil je graag mee doen, maar ben je nog niet bekend bij DoggyDoe? Dan plannen we eerst een kennismaking. Tijdens deze kennismaking kan jouw hond alvast even wennen op de hondenschool. In overleg kan er dan gekeken worden of de lessen bij jullie passen en of de groep geschikt is. Zo zorgen we er voor dat het voor iedereen gezellig blijft.

De lessen zijn in rittenkaarten van 10 wekelijkse lessen. De structuur van de rittenkaarten biedt enige flexibiliteit. Het is mogelijk om één op de 5 lessen te verschuiven. Hierdoor zijn de lessen ideaal om in te plannen als wekelijkse bezigheid met jouw hond. Is de rittenkaart ten einde… geen nood. Je kunt gewoon door blijven plannen. Zolang jij en jouw hond lol hebben en plezier beleven, zolang zijn jullie welkom!

Ook is het mogelijk om een halve rittenkaart aan te schaffen neem hiervoor even contact op.