Kenmerken

– Lessen gericht op balans (fysiek en mentaal), rust, concentratie.
– Geen vast trainingsprogramma (instroom).
– Lessen van 45 minuten.
– Max. 5 deelnemers.


Rittenkaart -> 10 lessen, 45 minuten -> €195,- (Inboeken? Online via DoggyDoe account)
Halve rittenkaart -> 5 lessen, 45 minuten -> €105,- (Inboeken? Stuur een mailtje)

Balans, coördinatie, focus, lichaamsbesef en fitness. Heb je verschillende cursussen afgerond en/of wil je ‘gewoon’ lekker met jouw hond (blijven) trainen onder professionele begeleiding? Of wil je graag de zekerheid en structuur van elke week les? Dan zijn de lessen Body & Brain iets voor jou en jouw hond.

Er is geen ‘vast’ les schema. De oefeningen zijn afwisselend voor Body & Brain. Met betrekking tot het lichaam gaan we aan de slag met balansparcoursjes en bewegingsoefeningen. Deze lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met o.a. hersenwerk en andere manieren van het stimuleren het honden brein. Hierdoor blijven de lessen leuk en uitdagend.


Honden die recent les hebben gehad bij DoggyDoe kunnen (direct) mee doen. Wil je graag mee doen, maar ben je nog niet bekend bij DoggyDoe? Dan plannen we eerst een Kennismaking. Tijdens deze kennismaking kan jouw hond alvast even wennen op de hondenschool. In overleg kan er dan gekeken worden of de lessen bij jullie passen en of de groep geschikt is. Zo zorgen we er voor dat het voor iedereen gezellig blijft.

De lessen zijn in rittenkaarten van 10 wekelijkse lessen. De structuur van de rittenkaarten biedt enige flexibiliteit. Het is mogelijk om één op de 5 lessen te verschuiven. Hierdoor zijn de lessen ideaal om in te plannen als wekelijkse bezigheid met jouw hond. Is de rittenkaart ten einde… geen nood. Je kunt gewoon door blijven plannen. Zolang jij en jouw hond lol hebben en plezier beleven, zolang zijn jullie welkom!

Ook is het mogelijk om een halve rittenkaart aan te schaffen neem hiervoor even contact op.