Aanmelden

Corona maatregelen bij DoggyDoe

Corona maatregelen bij DoggyDoe

Helaas, helaas helaas… Ook corona heeft invloed op de lessen bij DoggyDoe.

Update – dinsdag 24 maart 2020

In verband met de nieuwe maatregelen is er contact geweest met het RIVM. Zij gaven aan dat de lessen veilig door kunnen gaan, mits de maatregelen in acht worden genomen. Dit is dan ook wat wij gaan doen. De ontwikkeling van onze honden staat niet stil… Hierom is het zo zonde om voor lange tijd de training stop te zetten.  Dit is dan ook de reden om de lessen zo vorm te geven dat ook in deze tijd de honden kunnen blijven oefenen. Natuurlijk staat ieders veiligheid voor op.

Duo- lessen

Alle lessen worden omgezet in duo- lessen van 30 minuten. Hierbij zijn twee honden (één begeleider per hond) aanwezig. Ook zal er extra ruimte zijn. Normaal gesproken zijn de honden al niet met elkaar in contact maar ook nu wordt er een afstand van minimaal twee meter tussen de honden (en mensen) gehandhaafd.

In de lessen zal gevraagd worden eigen spullen van huis mee te nemen ook zal er genoeg ruimte zijn om minimaal twee meter van elkaar af te staan. Huiswerk krijg je digitaal.

Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan het ontwikkelen van online lessen. Zo heeft iedereen de keuze wat het beste bij zichzelf past. Voor iedereen die de duo-lessen niet kan of wil volgen komt er dus een online alternatief. Meer informatie hierover volgt nog.

Deze aangepaste lessen zullen, bij onaangepaste maatregelen, van kracht zijn tot 1 juni. Ook met deze maatregelen blijft natuurlijk gelden, heb je les, maar voel je je niet fit of twijfel je. KOM DAN NIET, afmelden is natuurlijk wel gewenst.

Puppylessen

  • Donderdag avond: 16.30 uur, 17.10 uur en 17.50 uur
  • Zaterdag ochtend: 09.20 uur, 10.00 uur en 10.40 uur

DoggyWinkel

Ook blijft het mogelijk om snacks etc. te kopen. De bestellingen kan je doen via de webshop (www.doggywinkel.nl), deze zullen hierna voor je worden klaargezet bij het ophalen, naar huis versturen kan natuurlijk ook.

Heb je vragen, deze kunnen natuurlijk gesteld worden. Het liefst per mail of per app. Maar door de hele situatie kan het wat langer duren voor je antwoord hebt. Voor dringende vragen mag er natuurlijk altijd gebeld worden.

Tot slot wens ik iedereen veel gezondheid toe. Hopelijk komt iedereen de huidige situatie goed door en kunnen we hierna weer lekker aan de slag met onze viervoetige vrienden.

Aanmelden
Voornaam
Achternaam
Kijk in de agenda voor de data.
Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by