Aanmelden

Corona maatregelen bij DoggyDoe

Update – donderdag 30 april 2020

In overleg met het RIVM en lokale autoriteiten kunnen de groepslessen veilig doorgaan!!! Natuurlijk worden maatregelen betreft een minimale afstand van 1.5 meter in acht genomen. Om extra ruimte te kunnen bieden zullen de lessen (mits het weer het toelaat) dan ook buiten plaatsvinden.

Groepslessen

Belangrijk is dat tijdens de lessen rekening gehouden wordt met de afstand tot elkaar. De grootte van de groep is aangepast en ook de hoeveelheid kijkende mensen blijft geminimaliseerd. Hierom is er nog steeds maar één begeleider per hond welkom op de training.

Puppylessen

De puppylessen kunnen gelukkig door gaan. Zo kunnen we ook in deze moeilijke tijd een goede start mee geven aan de pups. Er wordt veel aandacht besteed aan (positieve) ervaringen opdoen en socialisatie. Omdat er nog geen spullen van de hondenschool worden gebruikt. Nemen de pups elke les materiaal van huis mee. Hartstikke leuk, want zo kan er meteen thuis geoefend worden.

Ook met deze maatregelen blijft natuurlijk gelden, heb je les, maar voel je je niet fit of twijfel je. KOM DAN NIET, afmelden is natuurlijk wel gewenst.

Ook de huidige invulling van de lessen wijkt af van de ‘normale’ gang van zaken. Maar we kunnen nu wel met onze lieve viervoeters aan slag, zo kunnen we zorgen voor nog meer begrip, vertrouwen en plezier!

—————————————————————————————————————–

Let op: aanmelden via het aanmeldformulier met upcmail.nl lukt niet. Het formulier komt dan niet bij ons binnen. Wilt u zich aanmelden, stuur dan een mail naar info@doggydoe.nl met de gevraagde gegevens.

Aanmelden
Voornaam
Achternaam
Kijk in de agenda voor de data.
Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by