Enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan een cursus of training? Kijk dan bij de desbetreffende cursus voor een overzicht van startmomenten. Je kan jouw hond aanmelden via jullie persoonlijke pagina.

Sinds juli 2022 maken wij gebruik van een online boekingssysteem. Zo kan je een aanmelding doen voor een nieuwe cursus of strippenkaart en betalen. Maar ook kan je zien waar de lessen plaats vinden, wie de les geeft en welk thema de les heeft. Makkelijk voor jou omdat alle informatie op één plek staat. En omdat je bij toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft door te geven. Makkelijk voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: namelijk les geven!

  1. Kies rechts bovenin voor de optie: boeking toevoegen. Kies de gewenste training.
  2. Selecteer de gewenste training via het > symbool achter de training
  3. Selecteer de gewenste startdatum via het + symbool achter de training
  4. Check jouw boeking en de lesdata. Indien akkoord, klik Volgende stap.
  5. Lees en geef akkoord op de Algemene voorwaarden.
  6. Klik hierna op > Boeking plaatsen.
  7. Wij krijgen een seintje van jouw ingeschreven training. Binnen twee werkdagen volgt er een
    bevestiging per mail. De inschrijving is definitief na het betalen van de factuur.

Na de aanmelding ontvang je een standaard bevestigingsmail. Niks ontvangen? Check dan je spambox, soms komen de bevestigingsmails daar in terecht.

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

Als je nog niet eerder bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe klant, ook als je al jarenlang bij ons lest. Wij kennen je wel, maar het nieuwe systeem kent jou nog niet. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen. Daarna kun je inloggen als bestaande klant via de knop bovenaan deze pagina. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard. Daar zie je de boekingen die je al hebt gedaan en de gegevens over je hond.

Let op: Je kan pas een cursus boeken als je de gegevens van jouw hond(en) hebt toegevoegd.

Heb je hulp nodig? Je mag altijd even bellen of mailen.

Kennismaking

Weet je niet precies welke cursus bij jou en jouw hond past? Wil je graag vooraf zeker weten dat de neuzen dezelfde kant op staan? Dit is mogelijk door het plannen van een kennismaking. Er wordt dan in overleg gekeken wat het beste bij jullie past. De kennismaking is individueel en duurt ongeveer 25 minuten. De kosten van de kennismaking zijn €20,-. Neem hiervoor contact op. Wilt je liever privéles of begeleiding? Dat kan natuurlijk ook. Neem ook hiervoor contact op. We plannen dan in overleg geschikte data(s).