Aanmelden

Aanmelden bij DoggyDoe? Super leuk, je hebt besloten om samen met jouw hond een cursus te volgen bij DoggyDoe! Geef dit dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvang je een automatische bevestiging met de ingevulde gegevens. Hierna ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging met de nodige gegevens voor de cursus. De aanmelding is hiermee definitief.

Wil je weten wanneer er een cursus start en of er in de groep nog plek is om mee te doen? Kijk dan in de agenda.

Let op: aanmelden via het aanmeldformulier met upcmail.nl lukt niet. Jij ontvangt wel een automatische bevestiging maar het formulier komt dan niet bij ons binnen, hierdoor wordt de aanmelding niet verwerkt. Toch aanmelden? stuur dan een mail naar info@doggydoe.nl met de gevraagde gegevens.


Corona maatregelen bij DoggyDoe

Update – woensdag 1 juli 2020

In overleg met het RIVM en lokale autoriteiten kunnen de groepslessen veilig doorgaan!!! Natuurlijk worden maatregelen betreft een minimale afstand van 1.5 meter in acht genomen. Er zijn maximaal twee begeleiders per hond welkom in de les.

Ook met deze maatregelen blijft natuurlijk gelden, heb je les, maar voel je je niet fit of twijfel je. KOM DAN NIET, afmelden is natuurlijk wel gewenst.

Aanmelden
Voornaam
Achternaam
Kijk in de agenda voor de data.
Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by