Kenmerken
– Lessen gericht op gehoorzaamheid in een jasje van spel.
– Geen vast trainingsprogramma (instroom).
– Lessen van 45 minuten.
– Max. 6 deelnemers.
Rittenkaart -> 10 lessen, 45 minuten -> €195,- (Inboeken? Online via DoggyDoe account)
Halve rittenkaart -> 5 lessen, 45 minuten -> €105,- (Inboeken? Stuur een mailtje)

In deze lessen gaan we verder trainen op gehoorzaamheid. De oefeningen worden gegoten in een jasje van spel. Elke worden er andere oefeningen aangeboden waardoor de lessen een uitdaging blijven voor hond en eigenaar. Iedereen kan op eigen niveau instappen. Wel moet de hond al bekend zijn met de basisoefeningen.

Honden die recent les hebben gehad bij DoggyDoe kunnen (direct) mee doen. Wil je graag mee doen, maar ben je nog niet bekend bij DoggyDoe? Dan plannen we eerst een Kennismaking. Tijdens deze kennismaking kan jouw hond alvast even wennen op de hondenschool. In overleg kan er dan gekeken worden of de lessen bij jullie passen en of de groep geschikt is. Zo zorgen we er voor dat het voor iedereen gezellig blijft.

De lessen zijn in rittenkaarten van 10 wekelijkse lessen. De structuur van de rittenkaarten biedt enige flexibiliteit. Het is mogelijk om één op de 5 lessen te verschuiven. Hierdoor zijn de lessen ideaal om in te plannen als wekelijkse bezigheid met jouw hond. Is de rittenkaart ten einde… geen nood. Je kunt gewoon door blijven plannen. Zolang jij en jouw hond lol hebben en plezier beleven, zolang zijn jullie welkom!

Ook is het mogelijk om een halve rittenkaart aan te schaffen neem hiervoor even contact op.