DoggyDoe biedt naast cursussen gericht op gedrag en gehoorzaamheid ook leuke activiteiten om samen met jouw hond te ondernemen. Samen plezier beleven en met elkaar bezig zijn is altijd leuk, maar hierdoor zal ook de band tussen jou en jouw hond ook worden versterkt. Ook nog eens heel functioneel dus!

Agility, Hoopers, Detectie, Balans en Coördinatie, allemaal ‘fun’ activiteiten die je met jouw viervoetige vriend kan ondernemen. De meeste mensen hebben een hond als maatje. Samen plezier beleven is dan wat je graag wilt. Verschillende activiteiten gericht op verschillende doelen. Laat het (zelf)vertrouwen van jouw hond groeien. De onderstaande (korte) activiteiten zijn dus op meerdere vlakken een echte toevoeging voor jezelf en jouw hond.

Wil je werken aan jullie band en samen plezier hebben terwijl je daar mee bezig bent, dan is het deelnemen aan een DoggyDoe activiteit een geschikte keuze. Er is een groot aanbod gericht op verschillende facetten. Zo kan je tijdens de fun ook nog werken aan het vergroten van (zelf)vertrouwen, concentratie en focus. Of richt je meer op jouw trainingskills waardoor je jouw hond nóg beter kan begeleiden. Van speurneus tot sporter, er is voor iedere hond en baas wel wat leuks te doen.

Sommige activiteiten zijn eenmalig. Denk aan de workshops van (gast) instructeurs m.b.t. een specifiek thema. Maar er zijn ook instroomlessen juist voor honden die wekelijks plezier willen maken met hun eigenaar. Kies uit alle activiteiten wat bij jullie past.

Klik op de onderstaande foto’s voor meer informatie.