Activiteiten

DoggyDoe biedt naast cursussen en fun cursussen ook activiteiten om samen met jouw hond te ondernemen. Samen plezier beleven en met elkaar bezig zijn is altijd leuk, maar hierdoor zal ook de band tussen jullie worden versterkt. Verschillende activiteiten gericht op verschillende doelen. Laat het (zelf)vertrouwen van jouw hond groeien. De onderstaande (korte) activiteiten zijn dus op meerdere vlakken een echte toevoeging voor jezelf en jouw hond.

Samen met jouw hond op zoek naar een of meerdere activiteiten? Kijk dan eens in het aanbod.

Puppy coaching aan huis – Een (nieuwe hond) in huis, dit kan vele vragen met zich mee brengen. Hiervoor is het soms makkelijk dat er iemand met jullie meekijkt in eigen huis en omgeving. Speciaal voor alle nieuwkomers, puppy’s en herplaatsers, is er puppy coaching aan huis.

Honden GPS speurtocht – De Honden GPS- speurtocht is een unieke activiteit om geheel zelfstandig met jouw hond te ondernemen. Hartstikke handig natuurlijk omdat je kan gaan wanneer het jou uitkomt en kan meenemen wie jij wilt.

Honden SUP (privé) – Je leert hoe je verantwoord jouw hond mee kan nemen op een supboard. We richten ons hierbij op veiligheid (van zowel jezelf als jouw hond) en plezier! Waterpret met jouw viervoetige vriend.

Sociale wandeling – Samen met jouw hond leren in de aanwezigheid van andere honden (te) wandelen. Hierbij kunnen verschillende doelen aan bod komen: trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, negeren van omgevingsprikkels, opbouwen van zelfvertrouwen.

Hondenfeestje – Is jouw hond jarig of is er een andere reden voor feest? Organiseer dan een Hondenfeestje. Voor jullie alleen of nodig extra hondenvriendjes uit.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by