Cursussen

Hondenschool DoggyDoe biedt de mogelijkheid om samen met uw hond onder professionele begeleiding te trainen. De trainingen worden in klein groepsverband of privé aangeboden. Er is hierdoor veel oog voor de persoonlijke ontwikkeling van hond en baas. Het doel is: het opbouwen van een relatie tussen baas en hond, waarbij aandacht, betrouwbaarheid en plezier voorop staan! U krijgt tijdens de trainingen, handvatten aangereikt waardoor u leert uw hond beter te begrijpen en te lezen. U bent hierdoor beter in staat uw hond op een verantwoorde wijze te trainen. Want wie wil er nou geen betrouwbare hond die goed luistert…?

Hondenschool DoggyDoe vindt persoonlijke ontwikkeling van hond en eigenaar belangrijk.

Methode

Hondenschool DoggyDoe biedt lessen in klein groepsverband aan, met veel persoonlijke aandacht door een gecertificeerde instructeur. Er wordt getraind door middel van het belonen van positief gedrag. De manier van belonen is afhankelijk van de behoefte van de hond. Door te focussen op positief gedrag en hier voor de hond wat prettigs aan te koppelen, leren wij de hond dat iets prettigs volgt na gewenst gedrag. Hierdoor zal hij dit gedrag ook vaker laten zien. Dit is een leerproces waar in stapjes aan wordt gewerkt. U krijgt tijdens de lessen oefeningen aangeboden, waarmee thuis aan de slag gaat. Hierin wordt u begeleid, zodat u samen met uw hond tot een onbetaalbaar eindresultaat kunt komen, en u meer kunt genieten van uw viervoeter.

Voor elke hond en eigenaar is er een passend aanbod. Cursussen en activiteiten gericht op gehoorzaamheid, of juist op spel en samenwerking. Hondenschool DoggyDoe heeft een divers aanbod. Tijdens alle activiteiten en cursussen wordt gekeken naar de mogelijkheden en wensen van de baas- hond- combinatie.

Belangrijke doelen

  • Samenwerking tussen hond en eigenaar.
  • Een stevige basis opbouwen, die (uit) groeit tot een goede relatie.
  • Inzicht krijgen in leermethode van de hond en deze in kunnen praktijk brengen.
  • Eerlijkheid en vertrouwen tussen hond, baas en instructeur.
  • Leren het gedrag van uw hond te begrijpen.
  • Plezier!

Overdekte trainingslocatie

DoggyDoe beschikt over een overdekte trainingslocatie. Er worden verschillende cursussen en activiteiten binnen aangeboden. Zo kan er altijd voldoende rust worden gecreëerd zodat u en uw hond zich echt alleen op het leerproces kunnen focussen. Ook biedt de indoor locatie de mogelijkheid om altijd, onafhankelijk van het weer te kunnen trainen. Dus ook met wind, regen, kou of hitte kunnen de lessen doorgaan.

In de praktijk

De Sociale Vaardigheidscursussen worden op openbare locaties gegeven.  Uw hond leert ondanks verschillende situaties met verschillende omgevingsprikkels aandacht voor u te hebben. Juist, aandacht hebben, voor u als eigenaar is erg belangrijk als u uw hond wil begeleiden in dagelijkse situaties. Tijdens de lessen is het niet ongebruikelijk dat er andere honden, fietsers of skateboarders langs komen. Juist met deze afleidingen, die u thuis ook tegen komt, is het belangrijk dat u aandacht van uw hond kan krijgen en vasthouden.

Hondenschool DoggyDoe vindt het belangrijk dat hond en eigenaar de ruimte krijgen om te leren en te ontwikkelen. Leren is een proces. Dit proces kost tijd, aandacht en veel oefening. Niet iedereen leert op dezelfde manier. DoggyDoe biedt ruimte aan persoonlijke ontwikkeling, gericht op de hond-baas-combinatie.

Tarieven

Voor de actuele tarieven klikt u hier.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by