Kenmerken

– Individueel. Afgestemd om jou en jouw hond.

– 60 minuten privéles -> €75,-

Suppen (Standing Up Paddeling) is super leuk om te doen. Jij beweegt je over het water door staand op een board te peddelen. Het is een enorm populaire en groeiende watersport, en dit is niet voor niks. Tijdens het suppen kan je helemaal ontspannen maar tegelijkertijd ben je bezig met een ‘total body workout’. Kan deze activiteit dan nog leuker? Jazeker! Je kan deze fantastische bezigheid ook samen met je hond te doen! De HondenSUP.


hondensup

Om je te leren hoe je verantwoord jouw hond mee kan nemen op de supplank, is er een mogelijkheid tot een privé workshop HondenSUP.

  • Hoe je veilig kan suppen met je hond.
  • Jouw hond (weer) rustig op het board krijgen, mocht er gezwommen worden.
  • Hoe je zorgt dat suppen óók voor jouw hond een leuke en ontspannen bezigheid wordt.

De HondenSup workshop wordt momenteel alleen privé aangeboden omdat we twee eigen supboards hebben. Wil je de workshop volgen met meerdere mensen, en/of hebben jullie eigen boards? Dit is mogelijk! Informeer dan naar de mogelijkheden.

Wil je leren SUP-en met jouw hond? Registreer jezelf en jouw hond via aanmelden. Als jullie een account hebben aangemaakt, stuur een mailtje naar info@doggydoe.nl. We kunnen dan de agenda’s naast elkaar leggen en kijken naar de mogelijkheden.