Body & Brain (beweging en finess)

Balans, coördinatie, focus, (zelf)vertrouwen rust en ontspanning, tijdens de lessen Body & Brain.

Tijdens de lessen Body & Brain blijven we trainen en oefenen met verschillende oefeningen gericht op: balans, coördinatie, lichaamsbesef, (zelf)vertrouwen, concentratie en ontspanning.

Heb je verschillende cursussen afgerond en/of wil je ‘gewoon’ lekker met jouw hond (blijven) trainen onder professionele begeleiding? Of wil je graag de zekerheid en structuur van elke week les? Dan zijn de lessen Body and Brain iets voor jou en jouw hond.

Er is geen ‘vast’ les schema. De oefeningen zijn afwisselend voor Body & Brain. Voor het lichaam gaan we aan de slag met balansparcoursjes en bewegingsoefeningen. Deze lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met o.a. hersenwerk en andere manieren van het stimuleren het honden brein. Hierdoor blijven de lessen leuk en uitdagend.

Lessen aan de hand van een strippenkaart.

De Body & Brain lessen werken net als de Games & Mind lessen net even anders. I.p.v. een vaste cursus en vast programma, zijn deze lessen te volgen aan de hand van een strippenkaart. Je neemt een reeks van 5 of 10 strippen af. Kies je voor een halve strippenkaart, dan kan je de 5 lessen zelf inplannen over 6 opvolgende weken. Kies je voor een hele strippenkaart, kan je 10 lessen zelf inplannen over 12 weken. Hierdoor kan je dus ook eens een keer de les overslaan omdat je er bijvoorbeeld een weekje er tussenuit bent. Deze lesvorm zorgt dus voor meer flexibiliteit in de lessen. Als je strippenkaart is beëindigd, kan je een nieuwe strippenkaart aanschaffen. Hierdoor kunnen jullie dus achtereen blijven trainen, oefenen en plezier maken. Instromen kan hierdoor dus ook, mits er plek is.

Aanschaffen Strippenkaart

Het aanschaffen van een strippenkaart werkt net even anders… De strippenkaart is namelijk bedacht zodat jijzelf, net even flexibeler, jouw lessen kan inplannen. Wil je graag mee doen? Aanmelden kan op de volgende manier:

  • Je logt in bij jouw account (of maakt deze eerst aan).
  • Je klikt via het menu op de optie ‘Strippenkaart kopen’.
  • Selecteer welke strippenkaart je wilt kopen (soort lessen) en hoeveelheid lessen (5 of 10 lessen).
  • Betaal de door jouw gekozen strippenkaart.
  • Hierna ontvang je een bevestiging, als je deze hebt ontvangen kan je jouw lesdata selecteren.

Gelukt? Jullie kunnen starten met de lessen! Lukt het niet of heb je nog vragen? Neem dan even contact op.

Balans en coördinatie oefening

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by