Body & Brain

Balans, coördinatie, focus, (zelf)vertrouwen rust en ontspanning, tijdens de lessen Body & Brain.

Heb je verschillende cursussen afgerond en/of wil je ‘gewoon’ lekker met jouw hond (blijven) trainen onder professionele begeleiding? Of wil je graag de zekerheid en structuur van elke week les? Dan zijn de lessen Body and Brain iets voor jou en jouw hond.

De oefeningen

Tijdens de lessen Body & Brain blijven we trainen en oefenen met verschillende oefeningen gericht op: balans, coördinatie, lichaamsbesef, (zelf)vertrouwen, concentratie en ontspanning.

Er is geen ‘vast’ les schema. De oefeningen zijn afwisselend voor Body & Brain. Voor het lichaam gaan we aan de slag met balansparcoursjes en bewegingsoefeningen. Deze lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met o.a. hersenwerk en andere manieren van het stimuleren het honden brein. Hierdoor blijven de lessen leuk en uitdagend.

Lessen aan de hand van een strippenkaart.

De Body & Brain lessen werken net als de Games & Mind lessen net even anders. I.p.v. een vaste cursus en vast programma, zijn deze lessen te volgen aan de hand van een strippenkaart. Je neemt een reeks van 5 of 10 lesstrippen af. De 5 lessen kan je zelf inplannen over 6 opvolgende weken. De 10 strippen kan je zelf inplannen over 12 weken. Hierdoor kan je dus ook eens een keer de les overslaan omdat je er bijvoorbeeld een weekje er tussenuit bent. Deze lesvorm zorgt dus voor meer flexibiliteit in de lessen. Als de strippenkaart is opgemaakt en je dit wil natuurlijk, kan je een nieuwe strippenkaart aanschaffen. Hierdoor kunnen jullie dus achtereen blijven trainen, oefenen en plezier maken.

Instromen kan hierdoor dus ook, mits er plek is. Heb je interesse in een strippenkaart en ben je benieuwd naar de mogelijkheden tot les? Kijk dan eerst naar de mogelijkheden in de agenda. Is het toch niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

Balans en coördinatie oefening

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by