Steppen met je hond

Steppen is gezond en leuk! Voor zowel mensen als honden is het goed om te bewegen. Maar belangrijk is wel dat de soort activiteit aansluit op jouw lijf en dat van jouw hond. Zo kan er veilig voldaan worden aan de noodzaak voor lichamelijke beweging.

Steppen is een leuke en veilige manier van actief met je hond bezig zijn

Tijdens deze privé workshop leer je technieken met betrekking tot het steppen, overstappen en remmen. Zo wordt het steppen een echte leuke work-out. Daarnaast leer je jouw hond om veilig naast de step te blijven lopen. Je leert je hond te kunnen sturen (bocht links, bocht rechts, stop en dóór).

De workshop is privé zodat er echt maatwerk geleverd kan worden. We werken aan veiligheid en vertrouwen gericht op de aandachtspunten die voor jou en jouw hond belangrijk zijn. Natuurlijk zorgen we er voor dat het steppen voor zowel de hond als de baas een feestje is. Dus we nemen de tijd.

De workshop is geschikt voor honden met een leeftijd vanaf zo’n 8 maanden, afhankelijk van het ras/de grootte van de hond. Heeft je hond (eerder) een blessure opgelopen, dan is het na overleg eventueel mogelijk om mee te doen.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by