Games & Mind

Heb je verschillende cursussen afgerond en/of wil je ‘gewoon’ lekker met jouw hond (blijven) trainen onder professionele begeleiding? Of wil je graag de regelmaat van elke week les? Dan zijn de strippenkaart Games & Mind iets voor jou en jouw hond. Jullie blijven in de lessen oefenen met: sport, training, trucjes. Hierdoor blijven de oefeningen afwisselend en uitdagend voor hond en baas!

Lessen aan de hand van een strippenkaart.

De Games & Mind lessen werken net als de Body & Brain lessen net even anders. I.p.v. een vaste cursus en vast programma, zijn deze lessen te volgen aan de hand van een strippenkaart. Je neemt een reeks van 5 of 10 lesstrippen af. De 5 lessen kan je zelf inplannen over 6 opvolgende weken. De 10 strippen kan je zelf inplannen over 12 weken. Hierdoor kan je dus ook eens een keer de les overslaan omdat je er bijvoorbeeld een weekje er tussenuit bent. Deze lesvorm zorgt dus voor meer flexibiliteit in de lessen. Als de strippenkaart is opgemaakt en je dit wil natuurlijk, kan je een nieuwe strippenkaart aanschaffen. Hierdoor kunnen jullie dus achtereen blijven trainen, oefenen en plezier maken.

Instromen kan hierdoor dus ook, mits er plek is. Heb je interesse in een strippenkaart en ben je benieuwd naar de mogelijkheden tot les? Kijk dan eerst naar de mogelijkheden in de agenda. Is het toch niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by