DoggyWinkel

Heerlijke en gezonde snacks voor uw hond!

DoggyWinkel is een onderdeel van DoggyDoe Cursussen & Activiteiten. Tijdens de trainingen bij DoggyDoe bleek dat er behoefte was aan eerlijk advies over gezonde en lekkere (trainings)snacks en leuk speelgoed. Vervolgens was het voor cursisten moeilijker dan gedacht, om de geadviseerde en uitgeprobeerde attributen te verkrijgen.

Om dit ‘probleem’ op te lossen is DoggyWinkel ontstaan. U vindt: trainingsproducten, speelgoed, gezonde en heerlijke snacks voor iedere hond.  De gezondheid en het welzijn van uw hond worden voorop gesteld.

Je bezoekt DoggyWinkel door op deze link te klikken.

Speel-O-Theek

De Speel-O-Theek verhuurt puzzels voor honden. Samen puzzelen heeft vele voordelen: het vergroot de concentratie, stimuleert het zelf nadenken, brengt ontspanning en is erg leuk om te doen. Naast lichamelijke behoefte hebben honden ook behoefte aan geestelijke uitdaging. Door het doen van spelletjes kunt u er voor zorgen dat uw hond in zijn behoefte wordt voorzien. Het spelen van een spel 10 a 15 minuten kan gelijkstaan aan een wandeling van 60 minuten. Hierdoor is het doen van spelletjes een mooie aanvulling op de dagelijkse wandeling.

De Speel-O-Theek is geschikt voor iedere hond.

Omdat de meeste puzzels erg duur zijn, biedt DoggyDoe u de mogelijkheid om spellen te huren. Zo kunt u spellen uit proberen zonder dat u hier veel in moet investeren. Ook biedt het huren u de mogelijkheid om verschillende puzzels af te wisselen zodat uw hond uitgedaagd blijft. Puzzelen is voor elke hond: jong, oud, actief, rustig, gezond of revaliderend. Puzzelen kan op elk niveau, hierdoor is er een geschikte puzzel voor elke hond. U puzzelt samen met uw hond, en leert uw hond stapsgewijs wat de bedoeling is. Uw hond is hierdoor nooit alleen met de puzzel, maar puzzelt altijd onder begeleiding. Wilt u weten wat bij uw hond past, vraag ons om advies.

Klink op deze link om de Speel-0-Theek te bezoeken.

Dog Tornado - Nina Ottoson

Dog Tornado – Nina Ottoson

Drawer - Nobby

Drawer – Nobby

Memory Trainer - Trixie

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by