Enthousiast geworden en wil je deelnemen aan een cursus of training? In de agenda zie je de mogelijkheden. Je kan jouw hond aanmelden via jou persoonlijke pagina.

Kennismaking
Weet je niet precies welke cursus bij jou en jouw hond past? Wil je graag vooraf zeker weten dat de neuzen dezelfde kant op staan? Dit is mogelijk door het plannen van een kennismaking. Er wordt dan in overleg gekeken wat het beste bij jullie past. De kennismaking is individueel en duurt ongeveer 25 minuten. De kosten van de kennismaking zijn €20,-. Neem hiervoor contact op per mail. Wilt je liever privéles volgen? Dat kan natuurlijk ook. Neem ook voor de kennismaking contact op per mail. We plannen dan in overleg geschikte data(s).

:|: Cursus startdata
In de agenda staan de startdata van de groepslessen. De opvolgende lessen vinden wekelijks plaats, zelfde dagen en tijden (tenzij anders is aangegeven). Let bij aanmelden op dat jullie ook de opvolgende weken tijd voor de training hebben. Lessen die je niet kunt komen kunnen NIET op een andere dag ingehaald worden. Dit is vanwege de lesopzet niet mogelijk.

:|: Instroom
In de agenda staan de lesmomenten. Wanneer je start, is afhankelijk van jouw voorkeursdatum en of er nog plek is in de groep. Door deze les vorm kan je starten wanneer dit gewenst is. De opvolgende lessen zijn wekelijks op dezelfde dag en tijd. Aanmelden kan via jouw persoonlijk account. Je ziet dan direct wanneer je kan starten.

:|: Rittenkaart
Het werken met rittenkaarten is een nieuw concept binnen DoggyDoe. Bij deze les vorm is het mogelijk om ‘gewoon’ lekker bezig te blijven en de trainingen met iets meer flexibiliteit in te plannen.
In de agenda staan de lesmomenten. Als je een rittenkaart aanschaft, kan je hierna jouw eigen lesmomenten inplannen via jouw persoonlijk account. Een keer een les doorschuiven is bij mogelijk.

Puppycursus

Basiscursus

Sociale vaardigheden

Sociale Wandelingen

Games & Mind

Body & Brain

Sport & Spel

Detectie

Hoopers

TrickDog