Pubercursus

De pubercursus speciaal voor de puber hond met hun gemotiveerde eigenaar.

Pubers kunnen lastig zijn: ze luisteren niet, willen niet meer ‘hier’ komen, ontploffen van de energie, zijn super snel afgeleid en herinneren zich niks meer van de training die ze hebben gehad.
‘Juist in deze periode is het ongelooflijk belangrijk om door te gaan met training.’ Iedereen kan zich hier wat bij voorstellen. Maar… Het is ook juist in de pubertijd dat trainen ontzettend moeilijk is en dat de standaard training misschien wel helemaal niet lukt.

‘Pubers hebben bananen in hun oren.’ Of is er wat anders aan de hand?

In de pubercursus gaan we verder dan de ‘standaard’ gehoorzaamheid. We kijken tijdens de theorieles naar het brein van de pubers en de werking hiervan. Wat gebeurt er nu anders dan in de periode hierna of hiervoor. Dit zorgt voor inzicht en begrip. Jouw puber probeert jou namelijk niet te pesten door niet te luisteren. Door deze theoretische achtergrond kan je goed voorbereid aan de training beginnen.

We gaan praktisch de slag met speciale puber oefeningen: clickertraining, sport en spel, impulscontrole, bewust aanraken, hersenwerk, leren kiezen (en keuze beïnvloeden), neuswerk, spel oefeningen en lichaamstaal (communicatie ook naar andere honden)

Speciaal voor de puber hond en de gemotiveerde eigenaar.

Over de pubercursus:
Maximaal 4 honden
1 theorieles (90 min.)
5 praktijklessen (45 min.)

De deelnemers:
Gemotiveerde baasjes, die (anders) willen leren kijken naar hun puber
Honden vanaf 6 maanden tot 2 jaar (die pootje heffen of voor het eerst loops zijn geweest).
Bekenden bij DoggyDoe? Dan meld je je direct aan via het DoggyDoe account. Nog niet bekend? Neem dan eerst contact op voor een kennismaking.

Copyright © DoggyDoe 2016 - 2018 | KVK: 66917654 | Made by