Vanuit Heerenveen of omstreken opzoek naar een geschikte hondenschool? Kom dan naar DoggyDoe in Leeuwarden.


Iedereen is welkom bij hondenschool DoggyDoe. Dat wil zeggen: van puppy tot volwassen, rashond of rasechte bastaard, zwerfhond of hond van goeden huize, onbezorgde hond of hond met een verleden; voor iedere hond bieden wij een passende training of begeleiding. Onder het motto: Samen plezierig leren… Dat werkt!

Hondenschool DoggyDoe biedt de mogelijkheid om samen met uw hond onder professionele begeleiding te trainen. De trainingen worden in klein groepsverband gegeven. Ook privéles is mogelijk. Dit zorgt er voor dat er veel oog is voor de persoonlijke ontwikkeling van hond en baas. Het doel is het opbouwen van een relatie, waarbij aandacht, betrouwbaarheid en plezier voorop staan. U krijgt handvatten aangereikt waardoor u leert uw hond beter te begrijpen en in staat bent om uw hond op een verantwoorde wijze te trainen. Want wie wil er nou geen betrouwbare hond die goed luistert? Doelen waar DoggyDoe werkt zijn:

  • Samenwerking tussen hond en eigenaar.
  • Een stevige basis opbouwen, die uit kan groeien tot een goede relatie.
  • Inzicht krijgen in leermethode van de hond, zodat u deze in praktijk kan toepassen.
  • Eerlijkheid en vertrouwen tussen hond, baas en instructeur.
  • Leren het gedrag van uw hond te begrijpen.
  • Plezier!

De lessen worden gegeven op de overdekte binnen locatie hierdoor is trainen ongeacht de weersomstandigheden mogelijk. In vervolg- curussen worden de lessen op verschillende buiten locaties gegeven. Hierdoor leert uw hond, ondanks afleiding, toch aandacht voor u te hebben.

Kijk in de agenda voor de mogelijkheden. Wilt u bij u aan huis les? Dit is mogelijk in heel Friesland, vraag naar de mogelijkheden. DoggyDoe hondentraining Heerenveen

Hondenschool Heerenveen, Akkrum / Nes, Aldeboarn, Bontebok, De Knipe, Gersloot-Polder, Haskerdijke / Nieuwebrug, Jubbega / Hoornsterzwaag, Katlijk, Mildam, Nieuweschoot, Oranjewoud, Oude-/ Nieuwehorne, Oudeschoot, Terband / Tjalleberd / Luinjeberd / Gersloot.