Kwaliteit en vakkennis staan hoog in het vaandel bij DoggyDoe. Het aantal deelnemers per groep is hierom klein. Dit zorgt ervoor dat er maatwerk geleverd kan worden.

Maar ook onderscheidt DoggyDoe zich door de gekwalificeerde instructeurs. Vakkennis en kennisoverdracht is erg belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren.

Vakkennis

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en verdieping te zoeken in vakkennis. Door het up-to-date houden van vakkennis, bijvoorbeeld door het volgen van (bij)scholing, kunnen de verschillende inzichten worden toegepast binnen de trainingen. Kennis wordt hierdoor vergroot en op efficiënte wijze worden overgebracht worden op anderen. DoggyDoe vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van ontwikkelingen en inzichten binnen het vakgebied. Hierom worden er per jaar op verschillende vlakken (bij)scholingen gevolgd.

Wilt u weten welke cursussen en opleidingen gevolgd zijn? Klik dan hier voor een overzicht.

Keurmerk

DoggyDoe is als enige hondenschool in Leeuwarden aangesloten bij de brancheorganisatie Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen.

Om bij de SPPD aangesloten te kunnen zijn moeten aan verschillende kwalitatieve eisen voldaan worden. Deze eisen worden ieder jaar opnieuw getoetst. Zo kunt u er als klant van op aan dat hier toezicht op gehouden wordt.